Set Baroc

 

Cum a luat nastere acest set?

Tehnica Sutton Slice

Simplu! Din entuziasmul ultimei achizitii facute, placa de textura si curiozitatea lucrului cu aceasta placa.

In timp ce la cuptor aveam alte piese, am scormonit in bocanul cu resturi de polimer. Aveam acolo o bucata maricica de rosu pe care am conditionat-o prin masina de paste.

Pentru un contrast puternic, am ales alb cu care am acoperit  partial placa de texturare si am decis sa tai forme neregulate, sa cuprind cat mai mult din model.

Cateva zile au stat pe masa fara sa stiu ce destinatie vor avea. Oare martisoare pentru ca sunt alb cu rosu (prea mari) sau ornamente de brad pentru ca se apropie Craciunul (nu au nici o forma) sau din fiecare cate un pandantiv sau un colier ce sa le cuprinda pe toate? Mare dilema!

In cele din urma am decis sa le schimb putin din infatisare, tot din curiozitate, aplicand vopsea acrilica aurie si maro. Din simplele piesele alb-rosu au devenit altceva. Din acest moment am stiut destiantia, un colier cu toate piesele.

Aceasta este povestea colierului Baroc.

 

2 Comments on “Set Baroc”

  1. Eu am de mult o placa de texturare si nu am folosit-o decat pentru un singur pandantiv, nu am avut curajul sa incerc Sutton Slice, desi ii dau tarcoale de mult. Ti-a iesit absolut superb setul, special, ca toate lucrurile facute de mine. Multumesc de imbold, cred ca incerc si eu tehnica asta curand 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.