Cercei bordo

Tot timpul învăț lucruri noi și experimentez  diferite tehnici!

Uneori, nu iese nimic și ajung în cutia cu piese eșuate. Nu a fost cazul acestor cercei ce au ieșit peste așteptări, zic eu .

Nu știu dacă știți, am o imprimantă 3D de care mă ajut să-mi proiectez formele de tăiere.  Această formă, deși o formă simplă, este proiectată de mine de la 0, și-s tare mândră că din prima a ieșit ce-mi doream. 

Planul era să folosesc 2 culori diferite,  vopseaua pentru sticlă în combinație cu vopseaua metalizată de la Lumiere și cu bule de săpun pe o porțiune din piesă.

Cu formă iesita de la imprimantă, cu o bucată de resturi dungată într-o culoare ciudată și cu planul în minte, m-am apucat de treaba.

Cum spuneam, am vrut acea textura de bule să fie doar în partea de jos, dar am ajuns să le fac pe toată suprafață. Noo, acum nu-i  băi că este de încercare!

Bulele sunt încă acolo, pe toată suprafața , doar că prin aplicarea vopselei specială pentru sticlă și cu turnarea rasinii uv , cumva s-au estompat și nu se mai văd. Până la urmă au ieșit conform planului, cu bule doar în partea de jos. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.